Силната жена знае коя е.  Знае  не само какво иска,

...
 
Силната жена знае коя е.  Знае  не само какво иска,
Коментари Харесай

  „Гаднярка“ ли е силната жена?

 

Силната жена знае коя е.  Знае  освен какво желае, само че и по какъв начин да го реализира. И го реализира. Независима е. Непосредствена. Уверена. В себе си. И опциите си. Не се стопира пред нищо. И никой не може да застане на пътя ѝ. Тя е тази, от която мъжете се опасяват. Защото е по-силната. И по-мъж от тях самите, несъмнено. Силен дух, затворен в нежно, женско тяло. Но за какво тази жена постоянно е считана за гаднярка? Може би тя реализира всичко, без значение от цената, която ще заплати, само че това трансформира ли я в неприятен човек? Светът има потребност от такива дами. Достатъчно години нежния пол е бил дискриминиран. Днес е друго. И дамата има право да бъде мощна. Да бъде чута.

Виж качествата, които има самоуверената жена.

 

Не чака ничие непознато позволение

Тази жена в никакъв случай няма да чака разрешение от някого, с цел да направи нещо. Не търси утвърждение от никой, нито пък желае да бъде харесвана от всички. Повярвайте, това е последната ѝ цел. Не разрешава на никого да се намесва в персоналния ѝ живот или пък в работата. Не търси препоръки и не моли за помощ. Самодостатъчна си е. Обича най-вече себе си и слага преди всичко своите потребности и благополучие. Егоист. Но в положителния смисъл на думата.

Поема опасности

Обича да рискува и постоянно ѝ се получава. Тя не е никога безразсъдна, а задоволително смела, с цел да поеме риска и мощна, с цел да издържи. Често излиза от зоната си на комфорт. Тя доста добре осъзнава, че с цел да получи нещо в този живот, би трябвало да постави старания. Повечето пъти не избира най-безопасния път, по който да тръгне, тъй като тази жена е безстрашна. Или най-малко по този начин наподобява. Безкомпромисна, която знае, че страхът е този, който пречи на фантазиите да се трансфорат в действителност.

Изразява мнение

Да показа какво мисли е последното нещо, за което може да се тормози. Откровена, почтена и директна. Винаги изрича истината. Сладникавите неистини не са нейната мощ. Не се тормози, че може да бъде намразена, поради това. Всички знаем, че от време на време избираме да чуваме благи неистини, с цел да не бъдем засегнати, само че не осъзнаваме, че по този метод, бягайки от истината, един ден ще боли доста повече, тъй като тя рано или късно ни настига. Тя знае разликата от здравословната и разрушителната връзка. Не се опасява от последствията. Има цялостното право на мнение. Няма да се извини за думите си, нито пък за това, че е споделила по какъв начин се усеща или какво мисли, даже и да не е това, което другите са очаквали и желали да чуят.

Преследва фантазиите си

И в това няма нищо неприятно. Напротив. Векове наред дамите са дискриминирани. Нямали са право да учат, да се развиват, нито пък право на мнение. Били са експлоатирани, употребявани и потъпквани. Животът им се е определял от други хора, само че не и от тях самите. Днес е друго. За благополучие! Жените потвърдиха, че в действителност са по-силния пол. Уверени и смели, преследват фантазиите си. И не се стопират пред нищо и никой.

Носи цялостна отговорност за личните си потребности

Тя е изцяло наясно, че е виновна за личните си мисли, усеща и дейности и не търси виновността в различен. Готова е да поеме ръководството на щастието си. А когато нещата не се получават, ще търси отговорност единствено и само от себе си. Знае също и от какво се нуждаят хората, които са до нея. И тя им го дава – даже и това да е обич.

Радва се на личната си компания

Никога не се самосъжалява. Наслаждава се на личната си компания и мъчно позволява някой до себе си. Не се опасява да бъде сама. Винаги ще си откри какво прави – хубава книга, филм, чаша вино. И успокоение. Трудно ще разреши на някой да наруши уединението ѝ. Не харесва посредствените връзки, единствено с цел да не е сама. Обича прекомерно доста себе си, с цел да се задоволява с нещо малко и незадоволително положително за нея.

Не е фенка на драмата

И въпреки драмата да е неизменима част от множеството представителки на нежния пол, това не е присъщо за този вид жена. Не обича да драматизира, нито пък да си фантазира. Приема обстановката такава, каквото е. Живее в действителността и чака всичко от хората. Предателството не я изненадва, нито наранява. Не споделяме, че е безчувствена, само че е крепко стъпила на земята. Подготвена е за живота. И то доста добре освен това.

Знае по какъв начин да одобри комплимент

Любезното приемане на комплимент е знак за самолюбие и утвърждение. Тя не омаловажава мнението на другите за нея и постоянно отвръща на благите думи по неин адрес с едно непретенциозно „ благодаря “. Защото знае, че това, което споделят е истина. Не е самовлюбена, само че доста добре осъзнава качествата, които има и не се тормози да го демонстрира посредством самоувереността си.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР